Widziałe ostatnio badanie po podobnym przebiegu Mobila 5W30 w Subaru który jeszcze dawał rade a np. ten sam olej w Nissanie 350Z padł po 10 000km i jakie to by miało odniesienie tuta na forum
Nie przypominam sobie, żeby w wątku olejowym na forum Subaru byli jacyś fani Mobila, a chłopaki testują ostro.
A co do odniesienia do tutejszego forum, to raczej słabe - to my musimy na naszych silnikach testować, do czego kolegów zachęcam.
Witam
Chciałbym uzyskać taki efekt w którym odtwarzając film na samsung galaxy tab, za głośniki służą mi głośniki samochodowe. Chciałbym ich również móc użyć jako zestaw głośnomówiący.
Nie wyciągałem jeszcze mojego radia i nie wiem jakie ono ma wejścia... a może coś po magistali CAN ? jakaś cyfrowa zmieniarka ?
Jak połączyć lub co dokupić żeby to razem zagrało ??
skolman, jak chcesz mieć full opcję to trzeba by pomyśleć o dołożeniu ori zestawu bluetooth ( tzw. GSM II ). U mnie działa z Galaxy S / SII / Tab bezproblemowo zarówno jako handsfree jaki i transfer audio (A2D).
skolman, jak chcesz mieć full opcję to trzeba by pomyśleć o dołożeniu ori zestawu bluetooth ( tzw. GSM II ). U mnie działa z Galaxy S / SII / Tab bezproblemowo zarówno jako handsfree jaki i transfer audio (A2D).
A jak to działa ? Możesz podesłać jakiegoś linka do sprzętu ?
skolman jeśli chodzi o ori to po prostu trzeba by kupić wszystkie części i samemu zainstalować to i zakodować w aucie. Są też gotowe komplety to podłączenia w aucie np. TUTAJ, ale myślę, że można by znaleźć tego więcej w necie.
skolman jeśli chodzi o ori to po prostu trzeba by kupić wszystkie części i samemu zainstalować to i zakodować w aucie. Są też gotowe komplety to podłączenia w aucie np. TUTAJ, ale myślę, że można by znaleźć tego więcej w necie.
Fajne.... jednak cena mnie przerasta i jeszcze montaź...
Komentarz